Skip to main content

Kulináris pezsgővacsora

74,900Ft

Ajándékozzon egy egyedülálló gasztronómiai élményt amely 3 fogásos menüsort valamint egy üveg pezsgőt (Kreinbacher, Somló) biztosít 2 fő részére a 120 méterrel a Duna felett elhelyezkedő VIRTU Étteremben.

Ajándékozzon egy különleges gasztronómiai élményt, melynek megkoronázása egy üveg kiváló pezsgő (Kreinbacher, Somló), amit a kivilágított város fényei felett kortyolhat. Kóstoljon végig három tetszőlegesen kiválasztott fogást a Virtu kínálatából, amelyet az előételtől a desszertig kiemelkedő ízvilág és kreatív kombinációk jellemeznek. Legyen az alkalom évforduló, születésnap vagy csak egy kedves figyelmesség, ez az ajándék garantáltan örömet fog okozni.


A VIRTU étterem

A VIRTU étterem lenyűgöző panorámával kápráztatja el vendégeit a Duna partján, 120 méter magasan. A MOL Campus 28. emeletén található gasztronómiai élménypont nemcsak a helyszín és megjelenés terén áll ki a legmagasabb szintre: kiváló minőségű hazai és regionális konyhát kínál. A 150 férőhelyes fine service étterem az ország legmagasabb épületének látvány-felvonójával közelíthető meg. Az éttermi rész egy nyitott és több szeparálható vendégtérből áll, ideális helyszín családi vagy céges ünnepi pillanatok megéléséhez.

Fontos tudnivalók

Az utalvány érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év. Az utalvány készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybe vétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbséget a szolgáltató készpénzben nem téríti vissza. Nagyobb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbözet a helyszínen megfizetendő. Az utalvány egyszeri felhasználásra érvényes, amint az utalványhoz tartozó sorszám felhasználásra kerül az utalvány érvénytelenné válik. A felhasználási idő leteltét követően az utalvány érvénytelenné válik, a felhasználási idő nem meghosszabbítható. Az ajándékutalvány fizetéskor nyomtatott vagy elektronikus formában bemutatandó az étteremben. Amennyiben személyesen szeretné átvenni az ajándékutalványt, kérjük, látogasson el éttermünkbe és ott a helyszínen tudja az utalványt megvenni és kifizetni.


További termékeink

This site is registered on wpml.org as a development site.