Skip to main content

50 000 Ft értékű ajándékutalvány

50,000Ft

A 50 000 Ft értékű Virtu ajándékutalvány egy tökéletes és kifinomult választás, legyen szó bármilyen különleges alkalomról vagy csupán egy figyelmes gesztusról.
Az utalvány felhasználható az étlapon szereplő fogások bármelyikére, valamint bárkínálatunk széles választékának hála, egy különleges koktélélményre is.

A 50 000 Ft értékű Virtu ajándékutalvány egy igazán tökéletes és kifinomult választás szeretteinknek, barátainknak vagy partnereinknek. Magában rejthet egy felejtethetetlen gasztronómiai kalandot vagy egy különleges koktélélményt, hiszen a megajándékozott személy az étlapról, és a Virtu bárjának széles kínálatából is kedve szerint válogathat.
Az élmény megkoronázás pedig a páratlan kilátás, hiszen az étteremből nézve lábaink előtt hever a kivilágított főváros.
Legyen az alkalom évforduló, születésnap vagy csak egy kedves figyelmesség, ez az ajándék garantáltan örömet fog okozni.


A VIRTU étterem

A VIRTU étterem lenyűgöző panorámával kápráztatja el vendégeit a Duna partján, 120 méter magasan. A MOL Campus 28. emeletén található gasztronómiai élménypont nemcsak a helyszín és megjelenés terén áll ki a legmagasabb szintre: kiváló minőségű hazai és regionális konyhát kínál. A 150 férőhelyes fine service étterem az ország legmagasabb épületének látvány-felvonójával közelíthető meg. Az éttermi rész egy nyitott és több szeparálható vendégtérből áll, ideális helyszín családi vagy céges ünnepi pillanatok megéléséhez.

Fontos tudnivalók

Az utalvány érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év. Az utalvány készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybe vétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbséget a szolgáltató készpénzben nem téríti vissza. Nagyobb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbözet a helyszínen megfizetendő. Az utalvány egyszeri felhasználásra érvényes, amint az utalványhoz tartozó sorszám felhasználásra kerül az utalvány érvénytelenné válik. A felhasználási idő leteltét követően az utalvány érvénytelenné válik, a felhasználási idő nem meghosszabbítható. Az ajándékutalvány fizetéskor nyomtatott vagy elektronikus formában bemutatandó az étteremben. Amennyiben személyesen szeretné átvenni az ajándékutalványt, kérjük, látogasson el éttermünkbe és ott a helyszínen tudja az utalványt megvenni és kifizetni.


További termékeink

This site is registered on wpml.org as a development site.