Skip to main content

200 000 Ft értékű ajándékutalvány

200,000Ft

A 200 000 Ft értékű Virtu utalvány egy igazi exkluzív gasztronómiai kalandra invitál, lehetőséget nyújtva ezzel, hogy felfedezze válogatott ételeink és italaink világát egy különleges élmény keretein belül. Élvezze az ízek gazdag palettáját gyönyörű kilátás és kifinomult elegancia mellett.

Egyedi és gáláns ajándék a Virtu felhozatalából. Kalandozzon lenyűgöző fogások és válogatott italok világában, mindezt a Virtu kifinomult és elegáns légkörében. Hadd legyen ez az élmény egy felejthetetlen gasztronómiai utazás, melyet italkínálatunk különleges és minőségi tételei tesznek még egyedibbé.


A VIRTU étterem

A VIRTU étterem lenyűgöző panorámával kápráztatja el vendégeit a Duna partján, 120 méter magasan. A MOL Campus 28. emeletén található gasztronómiai élménypont nemcsak a helyszín és megjelenés terén áll ki a legmagasabb szintre: kiváló minőségű hazai és regionális konyhát kínál. A 150 férőhelyes fine service étterem az ország legmagasabb épületének látvány-felvonójával közelíthető meg. Az éttermi rész egy nyitott és több szeparálható vendégtérből áll, ideális helyszín családi vagy céges ünnepi pillanatok megéléséhez.

Fontos tudnivalók

Az utalvány érvényességi ideje a vásárlástól számított 1 év. Az utalvány készpénzre nem váltható. Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybe vétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbséget a szolgáltató készpénzben nem téríti vissza. Nagyobb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén a végösszeg és a kibocsátási érték közötti különbözet a helyszínen megfizetendő. Az utalvány egyszeri felhasználásra érvényes, amint az utalványhoz tartozó sorszám felhasználásra kerül az utalvány érvénytelenné válik. A felhasználási idő leteltét követően az utalvány érvénytelenné válik, a felhasználási idő nem meghosszabbítható. Az ajándékutalvány fizetéskor nyomtatott vagy elektronikus formában bemutatandó az étteremben. Amennyiben személyesen szeretné átvenni az ajándékutalványt, kérjük, látogasson el éttermünkbe és ott a helyszínen tudja az utalványt megvenni és kifizetni.


További termékeink

This site is registered on wpml.org as a development site.