Kapcsolat

NYITVATARTÁS​

SZERDÁTÓL – SZOMBATIG
11:30-tól 22:30-ig

Elérhetőség

Telefonszám
+36 70 511 4900

E-mail
info@virturestaurant.com

Rendezvény

Ünnepelje nálunk születésnapját, évfordulóját vagy rendezze nálunk családi eseményét. Kollégáink elkötelezettek abban, hogy igazán különlegessé tegyék az Ön élményét.

event@virturestaurant.com

MEGKÖZELÍTÉS

A helyszín autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. A MOL Campus a 107, 154, 33 és 133E busszal, valamint az 1-es villamossal, autóval pedig a Dombóvári út felől érhető el. Az étterem egy látványfelvonóval közelíthető meg a Visitor Centerből.

 

A környéken számos nyilvános parkoló áll a rendelkezésre: az étteremhez legközelebb a BudaPart Gate nyilvános parkolóház és a BudaPart Kopaszi-gát parkoló található. 

MOL Campus parkolás

Amennyiben a MOL Campus épületében kíván parkolni, kérjük, küldje el rendszámát a reservation@virturestaurant.com e-mail-címre, és a szabad férőhelyek számában visszajelzünk Önnek. 18:00 óra után a főbájárat előtti területen ingyenesen lehet parkolni, a szabad férőhelyek függvényében.

Egyéb parkolási lehetőség

A környéken több nyilvános, fizetős parkoló áll a rendelkezésre: az étteremhez legközelebb a BudaPart Gate Irodaház (TÉRKÉP) mélygarázsa és a BudaPart Kopaszi-gát (TÉRKÉP) szabadtéri parkoló található.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Maradj naprakész és értesülj a legújabb hírekről a VIRTU hírlevéllel!

"*" a kötelező mezőket jelöli

Adatkezelési Tájékoztató*
This site is registered on wpml.org as a development site.