Skip to main content

ICONIC RESTAURANT IN BUDAPEST

Elevate your dining experience to new heights at Budapest’s most iconic restaurant, perched atop the city’s tallest building. Indulge in an exquisite culinary journey where traditional Hungarian flavors meet contemporary flair, all prepared with the finest local and regional ingredients.

Let the breathtaking panoramic views of Budapest and its surrounding natural beauty sweep you away as you savor each meticulously crafted dish.

Whether you’re celebrating a special occasion or seeking an unforgettable dining adventure, our sky-high haven promises an experience that is as spectacular as the vista.

Join us where the skyline meets gourmet elegance, and let the magic of Hungary unfold on your plate.

FOLLOW US ON Instagram!

A hagyma valamilyen változata szinte minden konyhában megtalálható. A legtöbben rántottába vagy pörkölt alapnak használják, azonban főszereplő is lehet! A vöröshagymából hagymatea főzhető, ami kiváló köhögés vagy megfázás ellen. Medvehagymából akár még méz is készülhet. ✨ Felhasználhatod ízesítőnek vagy rántva is, de simán csak sült zöldségként is fogyasztható. 
Étlapunkról most például egy tavaszi hagymalevest tudsz választani konfitált póréhagymával és köles toast-tal. 
Jó étvágyat kívánunk hozzá! ✨ #virtu
Hódít az espresso tonic, mivel jó időben toniccal a legjobb a kávé! De ha valami erősebbre vágysz, akkor Ristretto Martini koktélunkat ajánljuk, amely sloe gint, mogyorólikőrt és természetesen kávét tartalmaz. #virtu #virturestaurant
Hazánk nyelvészei és történészei rengeteget foglalkoztak a palócokkal, mégis ezen néprajzi csoport származása bizonytalan. Arról, hogy mikor kerültek a Kárpát-medencébe, nincs pontos meghatározás. A palócok nyelve ősi magyar szavakat, máshol már kihalt szólásformákat őriz meg. A palóc kultúra sajátosságait jól mutatják a dalok, mesék, mondókák, balladák, karikázó táncok. A palóc népdalkincs rendkívül jelentős „szellemi termék", amely a nemzeti kultúra szerves részévé vált.
Az éttermünk étlapján is megtalálható palóc szarvasgulyásban is a hagyományos ízvilág köszön vissza. 
A szarvashús különleges helyet foglal el a konyhaművészetben és a mi szívünkben is. 
Látogassatok el hozzánk, és kóstoljátok meg levesünket is! ✨ #Virtu
A francia anyamártások előkelő tagja: a velouté! ✨ Leginkább a besamellel hasonlítható össze, de ízjegyeiben a kettő eltér egymástól. Hogy miért? Mert a velouté mártás kihagyhatatlan összetevője a csirke alaplé! Nálunk a Virtuban ezt a könnyed, de annál ízletesebb mártást sáfrányos hal veluté-ként kóstolhatod meg, ami grillezett tokhal mellé, brokkoli krémmel párosítva tálalunk. ✨ A velouté elkészítéséről a teljes cikket a bioban található linkre kattintva éred el!
Köszönjük a szavazataitokat! Örömmel tudatjuk Veletek is, hogy a Virtu csapata elnyerte a Barshow Top3 Új Bár díját! ✨✨ #virtu
This site is registered on wpml.org as a development site.