Skip to main content

AJÁNDÉKOZZON OLYAN ÉLMÉNYT, AMIRE JÓ LESZ EMLÉKEZNI

Válassza ki ajándékkártyáink közül az önnek megfelelőt!

15 000 Ft értékű ajándékutalvány
15,000Ft

A 15 000 Ft értékű Virtu ajándékutalvány egy tökéletes és kifinomult választás, legyen szó bármilyen különleges alkalomról vagy csupán egy figyelmes gesztusról.
Az utalvány felhasználható az étlapon szereplő fogások bármelyikére, valamint bárkínálatunk széles választékának hála, egy különleges koktélélményre is.

30 000 Ft értékű ajándékutalvány
30,000Ft

A 30 000 Ft értékű Virtu ajándékutalvány egy tökéletes és kifinomult választás, legyen szó bármilyen különleges alkalomról vagy csupán egy figyelmes gesztusról. Az utalvány felhasználható az étlapon szereplő fogások bármelyikére, valamint bárkínálatunk széles választékának hála, egy különleges koktélélményre is.

50 000 Ft értékű ajándékutalvány
50,000Ft

A 50 000 Ft értékű Virtu ajándékutalvány egy tökéletes és kifinomult választás, legyen szó bármilyen különleges alkalomról vagy csupán egy figyelmes gesztusról.
Az utalvány felhasználható az étlapon szereplő fogások bármelyikére, valamint bárkínálatunk széles választékának hála, egy különleges koktélélményre is.

100 000 Ft értékű ajándékutalvány
100,000Ft

A 100 000 Ft értékű Virtu utalvány egy igazi exkluzív gasztronómiai kalandra invitál, lehetőséget nyújtva ezzel, hogy felfedezze válogatott ételeink és italaink világát egy különleges élmény keretein belül. Élvezze az ízek gazdag palettáját gyönyörű kilátás és kifinomult elegancia mellett.

200 000 Ft értékű ajándékutalvány
200,000Ft

A 200 000 Ft értékű Virtu utalvány egy igazi exkluzív gasztronómiai kalandra invitál, lehetőséget nyújtva ezzel, hogy felfedezze válogatott ételeink és italaink világát egy különleges élmény keretein belül. Élvezze az ízek gazdag palettáját gyönyörű kilátás és kifinomult elegancia mellett.

Exkluzív koktélest
29,500Ft

Az exkluzív koktélest esszenciáját bárkínálatunk egyedülálló Signature kollekciója adja, ugyanis a megajándékozott személy saját ízlése szerint választhat ki 6 koktélt.

Exkluzív páros vacsoraest
46,500Ft

Romantikus vacsora kupon, amely a szerelem ünneplésére hivatott, egyedülálló gasztronómiai élményt és felejthetetlen estét kínálva ezzel kedvesünknek. Háromfogásos vacsora borpárosítással, kiegészítve a kivilágított város panorámájával.

Vacsoraest pezsgővel és kaviárral
24,500Ft

Egy igazán exkluzív élmény –pezsgő és kaviár – a város tetején, 120 méter magasan a Duna felett.

Kulináris rozévacsora
49,900Ft

Ajándékozzon egy egyedülálló gasztronómiai élményt amely 3 fogásos menüsort valamint egy üveg rozét (Petrányi Pince, Csopak) biztosít 2 fő részére a 120 méterrel a Duna felett elhelyezkedő VIRTU Étteremben.

Kulináris pezsgővacsora
74,900Ft

Ajándékozzon egy egyedülálló gasztronómiai élményt amely 3 fogásos menüsort valamint egy üveg pezsgőt (Kreinbacher, Somló) biztosít 2 fő részére a 120 méterrel a Duna felett elhelyezkedő VIRTU Étteremben.

Luxus vacsoraest champagne-nal
99,900Ft

Ajándékozzon egy egyedülálló gasztronómiai élményt amely 3 fogásos menüsort valamint egy üveg champagne-t (Bollinger Champagne) biztosít 2 fő részére a 120 méterrel a Duna felett elhelyezkedő VIRTU Étteremben.

Kapcsolat

Amennyiben kérdése van az utalványokkal és / vagy a vásárlással kapcsolatban, keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén:

This site is registered on wpml.org as a development site.